Horoskop

Fick en väldigt vetenskapligt bevisad lista över hur vi är som personer på mailen! För övrigt tycker jag att alla skyttar är fantastiska människor!

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma saker gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvuden. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärsstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

Utefika

Idag träffade jag Carolina efter jobbet. Vi tog årets första uteserveringsfika! Hur härligt som helst!
Carolina: Toya hade en jätteliten fästing. Dom små är så svåra att få bort! Fast så små fästingar kan ju inte bära på borelia för var skulle borelian få plats!
Jag: Hahaha!

Tills jag träffade Carolina var jag på fantastiskt dåligt humör idag. Så där så man känner sig tråkigt och sur och blir trött på sig själv.. Utan att veta vad det beror på. Jag hatar att känna så..

Eftersom jag och Bine bara såg varandra en liten stund idag, så fick vi uppdatera på telefonen istället. I en timma och tjugo minuter... Det är mycket man måste gå igenom!

Detox

Köpte min detoxkur idag. Nu jävlar ska kroppen renas. Förutom min älskade cola zero så har jag jättesvårt att dricka. Jag får tvinga i mig vatten. Den här har en liten småäcklig smak av citrus. Det är i alla fall lite lättare än bara rent vatten. För övrigt är snygg och smal till beachen -08 för länge sedan nedlagt. -09 däremot tror jag blir ett bra år! ;-)

Om att andas

Mitt Bricanyl gick ut för ett år sen. Trots detta funkar det ganska bra. Jag brukar fundera ganska ofta på att gå till läkaren och skaffa nytt. Särksilt ofta fundarar jag på det nu på våren då kvävningskänslorna är som störst. Imorgon kanske det blir av att jag ringer... Var precis ute och cyklade. Väl hemma igen lät jag som en döende 100-åring, därav det allt mer trängande behovet av medicamente.. För övrigt så skiner solen, naturen börjar slå ut, bönderna är ute och gör vad det nu är bönder gör och allt är allmänt fint!


Söndag och inget vettigt gjort

Har precis beställt ett par röda converse på nätet, eftersom det tydligen inte finns nånstans här i Kalmar. Hoppas dom kommer snart!

I helgen har jag inte gjort mycket vettigt alls. Riktigt trevligt faktiskt! Rensade lite ogräs idag. Det var så ansträngande att jag var tvungen att lägga mig på en filt i gräset och sova lite middag. Åkte in till stan och fikade med Emil på eftermiddagen. Köpte en "hemtidning" på vägen hem. Nu jävlar ska jag få inspiration och börja greja! *hoppas*


Om att vara en tönt

Igår köpte jag matchande selar och koppel till kissarna. Jag vet, jag är en tönt! Även fast vi bor på landet vågar jag ju som sagt inte ha dom ute utan ständigt uppsikt. Bimbo har varit ute i koppel för ett par år sen och hon är en jägarkisse i blodet. Hon älskar det verkligen. Magnus tog ut Sesam på försök igår. Sesam la sig platt på magen och skrek av rädsla tills Magnus tog in honom igen...

Idag tänkte jag göra slag i saken och köpa ett par nya converse. Jag har levt i mina nuvarande så att dom snart inte håller ihop längre. I mitt huvud har jag kommit överens med mig själv om att det får bli ett par röda. Men, vad fan!! Det finns väl fan alltid röda converse!! Tydligen inte nu och tydligen inte i Kalmar. Jävlar fan! Fick tröstköpa en tröja istället..
Träffade Jacqueline, dotter och dotters kompis på stan. Tog en snabbfika och konstaterade att Jacquelines dotter är sin mor upp i dagen; spontan och helt galen! Det kommer att bli märkligt när dom tar sitt pick och pack och drar till Norge..

Ikväll har vi haft grilldebut! Jag råkade sova lite middag medan Magnus grillade, så jag missade lukten, men fan vad gott det är!!

Besök på Drag

Jeppe: Hej! Har du köpt matchande hor-vantar till din hor-jacka?!
Jag: Ja, visst är dom fina!

Under middagen diskuterade vi min framtida verksamhet på södra dragsviken. Carolina tittade avundsjukt på mig! Så är det när man får köpa en grön jacka! Grönt=dåliga affärer. :D

Efter maten var vi ute och spårade lite med Toya. Hon var duktig tror jag!
Carolina: följer du inte med ut i skogen så får du ingen fika.
Jag: men jag tänker inte gömma mig bakom nåt jävla träd.



Om blickar som bränns

Idag har jag känt mig som urtypen av dum socialtant. Blicken från pojken som satt ledsen bak i bilen bränner fortfarande i nacken. Man får hoppas att dom någongång förstår..

Jag är nervös inför imorgon. Eller ja.. snarare livrädd kanske. För att nåt ska kännas, för att det måste börja nångång.  För att jag inte vet hur det slutar. Att gömma sig är tryggt och skönt, att bli hittad skrämmande. Det måste göras, innan det är för sent, innan inget liv finns kvar. Det kan bara bli bättre.

Om längtan

Idag var jag och hälsade på Elwira, Calle och Emil. Guess what; Emil blev inte så glad av att se mig! När vi satt ute i sandlådan var Elwira tvungen att gå in och kolla till maten. Emil fick panik när han såg att han var ute ensam med mig så han pep in fort som tusan. Till slut var det bara jag och Melker (hunden) kvar. När han upptäckte det gick även han in. Va fan liksom! :D

Jag längtar till semestern. Jag tänker åka och hälsa på pappa nån vecka i Kroatien. Ligga på en strand och lata sig, åka båt och dricka billiga drinkar låter hur bra som helst!  Det var evigeter sen jag var utomlands nu och med tanke på hur stressig den här våren är så ska det bli jätteskönt!

Är trött, så trött nu. Dagarna funkar bra när man måste hålla igång hela tiden. Kvällarna är jobbiga.. Det är farligt att slappna av.

Dagens citat: "Jag är inte trög, jag har bara otur när jag tänker". Så känns det verkligen ibland!

Grisrosa

Igår vaknade jag, tog med mig frukosten ut på altanen, åt och sen låg jag där i stort sett hela dagen. Gick in och lagade middag, för att sedan parkera mig i trädgården igen. Hur fantastiskt som helst!
Åkte hem till Jessica på kvällen och drack lite vin och rom. Jag fick den goda, den med ananas. Den andra hade smak av kokos och både luktade och smakade som sololja. Gick till Harrys en sväng och minglade runt. Åt en korv och cyklade hem till mamma framåt nattkvisten. Idag när jag vaknade funderade jag en stund på det; jag äter ju inte ens korv. Tydligen kändes det som en bra idé efter lite vin och några drinkar..

Idag har vi legat nere vid slottet och solat. Igår började jag bygga upp en klart rosa nyans på kroppen. Den har tilltagit ytterligare idag...
När vi ligger i lugnan ro i solen och Jessica pratar i sin telefon:
Jessica: nä du, nu måste jag sluta, det kommer en orm.
Jag och Niklas tittar skräckslaget på varandra och inom två sekunder står vi som tre ihopklistrade fjollor några meter ifrån filten. Ormen är grå och ganska liten och tycks störd i sitt solande för han kryper tillbaka in i muren igen. Efter lite diskussion vågar vi oss tillbaka till filten. Då kommer orm nr 2 krypandes. Vi får nog, tar vårt pick och pack och flyttar långt ut från muren. Resterande tiden ligger Niklas och håller i en gren som han tydligen ska skydda sig mot ev ormattacker med. Ibland flyger han upp från filten och stirrar panikartat omkring sig.

Imorgon åker Magnus till Södertälje.. Han har fått nytt jobb och ska gå en utbildning i fyra veckor. Jag och kissarna får försöka klara oss..

Om listor och att ha en röd jacka

Idag har jag blivit kallad saker jag aldrig blivit kallad förut. Det var helt jobbrelaterat och jag tog faktiskt inte åt mig ett dugg. Ibland får man förstå att människor i väldigt stressade och pressade situationer reagerar just så. Jag har faktiskt väntat lite på att det skulle hända. Förr eller senare kommer det ju liksom, det är oundvikligt. Det var skönt att ha det gjort och märka att man faktiskt överlever!

Åkte hem till Carolina och Jeppe efter jobbet idag. Dom är underbara! <3 Vi (Jeppe) kom fram till att röda jackor är horjackor (jag har en röd jacka) och att palestinaschalar ser ut som kökshanddukar (jag har en palestina). Vi konstaterade också att jag har en mongoläpp och problemhy. Det mest fantastiska med att komma hem till dom är att man alltid känner sig hemma och att dom är sjukt roliga! Jag hoppas att du hittar en alldeles egen horjacka Carolina!

Jag har börjat skriva listor. Nån sa att det kunde vara bra. För att komma ihåg saker när tanken och orden låser sig. Jag har alltid älskat ord och att skriva, så listor borde funka. Jag ger det ett försök. Jag undrar hur man kan ha ett jobb som går ut på att prata hela dagarna och samtidigt vara så fantastiskt kass på det..

Om förändring

Efter mycket pusslande kom vi till slut iväg till Skövde, Jonathan och jag. Vi skulle hälsa på en tjej som vi har placerad i närheten. Skövde var.. ja.. som en allmänt tråkig stad en tisdag. Hotellet var skrämmande lik en kvarleva från någon öststat på 80-talet. Inte speciellt charmigt med andra ord.
Medan vi var iväg rasade mycket i ett annat ärende. Vissa berör mer än andra. Detta var ett sånt. Jessica var en ängel och tog hand om allt, men det har varit svårt att inte tänka på, att inte kunna påverka.

Förändring kommer att kräva mycket arbete, var det någon som sa. Jag höll med samtidigt som jag var livrädd. Att stänga av, att inte tänka, inte finnas är så mycket lättare. Det som inte syns finns ju inte, eller hur är det? Någonstans någongång kommer man till en punkt när det inte fungerar längre. Den tiden är nog nu. Långt där inne finns lite hopp om att det kanske finns andra sätt, såna som jag inte provat, såna som är bättre.

Björka Fjordingstorp

Min bror har världens finaste hus! Byggt -05, på landet med stall och hästar och underbart fin trädgård. Jag är verkligen jätteglad för hans och Emmas skull!
Familjen består nu av Anders, Emma, Focco (valack), en hingstponny, Tubbe och Diesel (hundar), Savanna (katt) och Lilla väs (stor orm). Snart flyttar även Lilla äckel dit, deras andra kisse som varit förpassad till Emmas föräldrar.
Jag och mamma lyckades självklart köra vilse på vägen dit. Jag fick hoppa på en man på en gata i Aneby och förtvivlat sträcka fram min karta (utprintad från sida på nätet), vilka förövrigt aldrig stämmer...

Idag var jag modig.. Än så länge känns det inget alls. Som att det knappt har hänt. Jag har förmodligen inte tagit in det än.. Frågan är väl om jag någonsin gör det.. Men jag försöker.. Och jag vill.. Men det är läskit..

Trötthet

Det hjälpte inte att vi heja på buparna idag... Heavy Mental som dom hette åkte ut efter gruppspelen. Det gjorde inte så mycket, för då hade man fått sin bandydos tillgodosedd...

Efter bandy åkte jag förbi mamma en sväng. Vi drack te och kollade på tv. Medan hon pratade i telefon somnade jag och när jag vaknade igen undrade hon varför jag skulle hälsa på när jag ändå bara sov. Det är en ganska bra fråga... Den här helgen känns det som att jag skulle kunna sova hur mycket som helst. Jag undrar hur lång tid det tar innan man vänjer sig vid jobbet och inte blir så sliten..?

Imorgon bär det av till lillebror! Jag skrev ut en karta från nätet förut. Jag och mamma kommer förmodligen aldrig att hitta... Dom har bosatt sig på landet mellan Jönköping och Aneby nånstans. Emma har flyttat hem hästarna, så jag måste på att lukta och gosa lite åxå..

En galen vecka

Det har varit en galen vecka. Idag när jag kom hem från jobbet la jag mig i mina ytterkläder och en filt på en madrass på altanen och bara toksov i solen. Vaknade till några gånger av att jag frös och av att Magnus frågade om jag sov. Kurade ihop mig till köttbulleform och somnade om... Jag misstänker redan nu att nästa vecka kommer att bli precis likadan..

Imorgon ska jag, Mimmi och Bellis till sporthallen och heja på bup-laget i landstingets årliga innebandyturnering. Kul att träffa dom man inte träffar så ofta längre. Det blev precis som jag trodde innan jag slutade där, att dom jag skulle fortsätta ha kontakt med blev Mimmi, Mathias och Emil. Det var dom som kom nära.

På söndag åker jag och mamma till Jönköping och tittar på Anders och Emmas nya hus. Jättekonstigt att lillebror, som jag fortfarande ser som 15, har skaffat hus och blivit stor...

Jag och mamma var på modevisning i onsdags. Det var jag och massa piffiga damer. Man fick snittar och vin och titta på fler piffiga damer som struttade omkring och visade kläder. Det var trevligt! Jag strosade omkring och kände mig lite ufolik, åt godis och konstaterade att jag aldrig skulle ha råd att köpa nåt. Fast jag vann ett par superfina röda handskar! Löv!

Shopping!

Det gick bra att köra till Karlskrona. Man körde rakt fram precis hela tiden och när vägen tog slut var man på Karlskrona tågstation. Perfekt!

Igår var jag äntligen hos frissan. Sista tiden har jag haft panik på mitt hår och fått använda hårspännen för att se någorlunda presentabel ut. Igår fick hon gå loss med saxen och färgen, så nu är det kortare och lite mindre råttfärgat. Jag har en brutalt ärlig frisör, så till och med hon erkände att det var ganska råttlikt...
Shoppade runt en stund med Bine. Det blev en röd vårjacka och en supertjusig 70-talsblus på second hand..

Idag var det fikadags med Binsan och Johanna. Jättelänge sen jag träffade Johanna, så det var himla trevligt! Efteråt var jag och Bine tvungna att ta en liten shoppingrunda till, men denna gången blev det bara strumpbyxor och armband.
Åkte förbi mamma för att snylta till mig lite mat (Magnus är i stockholm). Hon hade utrensning av garderober, så då passade jag på att få några kjolar och jeans. Min mamma har inte fattat att man ska bli tjockare när man blir äldre, utan hon blir smalare och smalare... Vissa av hennes kläder får jag inte upp längre än till knäna... Det borde vara olagligt...

Äntligen vår!

Idag när jag kom hem från jobbet planterade jag några till blommor (Bine och jag gjorde studiebesök på Blomsterlandet). Satte mig sen på altanen med Barran, ett glas cola och naturgodis. Det var 16 grader, sol och grannbonden höll på att plöja sin åker = ganska så underbart!

Det blev inte så jobbigt som jag hade befarat på jobbet den här veckan. Rättsväsendet gjorde sitt till och vi kan andas ut en stund till.

Snart ska jag åka till Karlskrona och hämta Magnus. Sj fungerar som vanligt inte som det ska... Undra var tågstationen ligger där?? Det spelar ingen roll att Karlskrona inte är så stort, jag, en bil och en okänd stad är upplagt för kaos...

Om att försöka räcka till

Handledningen var riktigt trevlig idag. På förra arbetsplatsen hade vi en handledare som jag inte alls gillade. Hon som vi har nu är helt annorlunda. Det har tagit lite tid att slappna av och förstå att det inte är detsamma längre.
Besöket som jag trodde skulle bli jobbigt idag blev jobbigt. Ett sånt som väcker mycket och som kommer att kräva ännu mer. Det här jobbet ger ju inga möjligheter till att skjuta saker framför sig heller. Det som är akut är verkligen akut och måste tas omhand med en gång, helst tidigare. Trots detta avgudar jag mitt jobb.

Ibland väntar man i flera år på att något ska ändras. Som att det skulle ske av sig själv, bara man önskar tillräckligt mycket. Att det inte kommer att kräva något, inte göra ont, bara passera förbi och bli ljus. Ofta fungerar det inte så. Det som irriterar nu är att ingenting händer. Att kapitulera är svårt, att inte bli hörd är svårare. Jag väntar varje dag, men fortfarande inget svar. Hur noga jag än tittar i brevlådan är det fortfarande ett kuvert som saknas.

Kalas

I lördags hade calle 30-årskalas. Han visste ingenting. Eller ja, han anade mycket men visste inte. Det var attans trevligt! Massa roliga människor som bara hade skoj! Calle har världens bästa Elwira! Kom hem nångång sent. Eller tidigt, det beror på hur man ser det. Vaknade i söndags och mådde toppen (mycket märkligt...)! Låg kvar i sängen och kollade på repriser på tvn tillsammans med mamma halva dagen. Åkte sen hem och planterade blommor i krukor, rensade ogräs och målade en och annan bräda.

Igår hade vi utbildning hela dagen. Det var verkligen intressant, men jag var inte alls på topp. En sån där dag när inget funkar. En sån som egentligen inte borde finnas. Fast dom finns. Flera stycken.

Fick middag hemma hos Elwira idag efter jobbet! Hon är min alldeles egen ängel! <3 Emil hade totalt glömt bort att vi faktiskt blev kompisar sist. Idag kunde jag varken titta på eller tilltala honom.. Den killen kräver hårt arbete. ;D

Imorgon har jag besök som känns lite besvärliga och handledning som jag inte alls känner mig upplagd för. Det känns som att man behöver leverera och vara så aktiv på handledningen. Fast handledaren är verkligen jättegullig! Nåja, det blir säkert bra!


RSS 2.0