Det faller tårar från himlen

Balanserar. Ibland känns repet tunnare, ostadigare. Den som tittar ner faller och fan vet vad som finns där.. Trött på små vita, trött på visa människor, men mest av allt trött på att vara trött.



Svalorna flyger lägre i år
Sänker sina vingar
Viskar minnen
om det som inte kommer igen

 

 



Måndag

Idag var en ganska bra dag. I alla fall för att vara måndag. Kändes som att jag skulle falla igenom en stund på eftermiddagen, men det rätade till sig igen. Ibland blir man bara upplyft av dom man träffar!

Pytteliten kille i alldeles för stor keps: Förlåt att jag är sen, men jag missade bussen så jag fick springa hem efter cyklen och cykla hela vägen hit jättefort. Jag höll nästan på att dö några gånger!
Jag: Men vad bra att du kom!
Pytteliten kille i alldeles för stor keps: Jag gjorde några olagliga saker... Du vet röd gubbe och sånt...
Jag: (lycklig över att han dök upp) Men det gör väl inget! Det var ju bra att du överlevde!

Ibland känns det som att man har låga krav för att bli lycklig, det räcker med att någon för en gång skull dyker upp!

Crazy på tävling

Crazy på tävling

Crazy och Malin på tävling i Påryd. Crazys andra i livet.

Mors dag

Trevlig fredagskväll med tjejerna! Jag, Sandra och Anna satt hemma hos Sanda och drack vin och snackade skit innan vi gick ner till Byttan och mötte upp Annika, Jessica och Ann. Det blev en ganska tidig kväll. Framåt kvällen får man gärna en känsla av att frysa ihjäl när man sitter ute. Blev hemkörd av en taxichaffis som såg ut som jultomten.

Igår sov jag i stort sett hela dagen. Blev väckt av mamma, åkte hem, somnade på altanen, åt och låg sen i soffan hela kvällen. Tvingade mig själv att titta på hela Melodifestivalen och skrattade gott när vi knappt fick en enda poäng.

Idag är det Mors dag och min mamma har redan skrivit en önskelista och sitter förmodligen bara och väntar på att jag ska dyka upp nu!

Om att hoppa över molnen

Dagarna går och det blir grönare, ljusare. Som att det finns ett hopp i alla fall. Att det bli bra den här gången också.

Var i Påryd och tittade på hopptävling ikväll. Crazy och Malin var hur duktiga som helst! Felfri i 80 och ett nedslag i 90 (vilket han aldrig hoppat en hel bana i tidigare)!! Jag höll på att dö av nervositet. Bilder kommer så fort jag har hittat sladden som ska vara mellan mobilen och datorn. Fick en vägbeskrivning av Cilla tidigare i veckan. Hon avslutade smset med att förklara att det inte går att köra vilse, inte ens jag borde klara det. Jag körde vilse...

Träffade Mimmi igår. Ibland är jag extra glad att jag bytte jobb. Igår var en sån dag. Jag håller tummarna för att Mimmi hittar nåt nytt snart!

Imorgon blir det party med soc.tjejerna! Ska bli kul, tror jag! Skitsnack och alkoholintag hos Sandra och sen Byttan är planen. Hörde för övrigt ett uttalande på radion idag om att socialsekreterare aldrig gör nåt bra. Jävla idiot! Vissa skulle veta hur man försöker slå knut på sig själv ibland för att hitta den allra bästa lösningen. Försök med det istället för att göra nåt så jävla iq-befriat som att sitta och snacka skit i kommersiell radio.

Bror

Bror

Om att andas

Ibland tar luften bara slut. Som att man får anstränga sig för varje andetag. Att inte glömma bort, att överleva. Idag är en dålig dag i en dålig vecka i en dålig månad. Jag hoppas att det blir lättare snart. Med allt. Lättare att andas.

Jag försökte mig på poweryoga-dvd som jag fick av Annika förut. Sjukt svårt och jobbigt det var! Vissa övningar satt jag bara och glodde med stora ögon på hur dom lyckades böja till sina kroppar. Det kan aldrig vara normalt...

Var hos Anders och Emma i söndags. Dom fick en gräsklippare av mamma och pappa. Anders är söt. Han panikklippte gräset i regnet och såg lycklig ut. Särskilt söt var han när han klippt hundra gånger på samma ställe och fortfarande såg lika glad ut!

Crazy startade i sin livs första tävling i söndags. Jag fick återkommande rapporter av Cilla. I 70 fick han ett nedslag och ett stopp, men i 80 blev han felfri!! Fattar ni vilken duktig häst! Nästa gång får jag inte missa det! Det verkar som att Cilla och den andra tjejen ska iväg på en del framöver. Kul!

Om väggar

Idag har jag sovit och fixat med väggarna. Först sov jag jättelänge, kravlade mig upp och åt frukost för att sedan somna igen. När jag äntligen piggnade till framåt eftermiddagen körde jag och Magnus igång med väggarna på övervåningen. Det gick ganska bra! Jag vill verkligen bli färdig snart!

Imorgon blir det en tur till Jönköping för att hälsa på bror, tjej och alla djur!

Finaste flickan i världen

Finaste flickan i världen

Idag fyller Bine år! Grattis stumpan, älskar dig!!

*nynnar Ja mån hon leva*

Om att vara ensam

Idag åkte jag hem direkt efter jobbet (vilket ändå inte blev i tid..). Jag brukar ju ofta inte komma hem förrän rätt sent och vet inte riktigt hur man beter sig när man är hemma. Någon vis människa sa att jag borde öva på att vara hemma själv. Det verkar läskit... Planen var i alla fall: städa, tvätta, träna yoga, slipa väggar och ev greja i trädgården. Nu har jag panikstädat, klockan är halv åtta och  jag orkar inte göra en grej till.

Har fått en poweryoga-cd och lånat en matta av Annika. Hon påstår att det ska vara kul och bra. Eftersom jag aldrig lyckas ta mig till träningen och utomhusaktiviteter för tillfället är för ansträngande för andningen, så får jag väl ge det en chans. Annika varnade för att man bara sitter och garvar åt vissa övningar och undrar hur fan man kan böja kroppen så. Kanske tester imorgon!

Hämtade en slipmaskin hemma hos pappa. Nu jävlar ska här slipas väggar. Nån gång måste det ju bara bli klart! Diskuterade mina väggproblem med Anna och Stefan igår och dom hade upplevt samma sak. Rekomendationen blev att slipa.

Jag är hungrig hela tiden... Det verkar inte lovande inför badsäsongen. Varför börjar man alltid träna på hösten med målet att se normal ut till nästa sommar, för att sedan sluta efter jul nångång då man verkligen borde fortsätta? Mycket mystiskt!

Om hemhjälp

Idag hade jag bara två besök. Resterande tiden skulle ägnas åt att skriva på utredningar, ringa och boka nya tider till folk som inte dyker upp, boka tider till folk jag glömt bort samt försöka få tag i psykpersonal etc. Allt gick väl lite sådär halvbra. Jag var inte alls på skrivhumör, folk var mest sura i telefon eller omöjliga att få tag i och jag kom ändå inte därifrån förrän sent.. Crazys medryttare skulle hoppträna idag, men det missade jag såklart...

Följde med Anna hem efter jobbet. Hennes snälla man Stefan hade lagat mat. Man fick välja på potatis, köttbullar och brunsås eller sill och potatis. Jag åt allt! Dom är jätteduktiga med sin renovering så jag försökte bli lite inspirerad.

Mamma och pappa kom förbi ikväll när jag höll på att klippa gräset. Det slutade med att mamma klippte gräset, pappa var ute och gick med ena katten i koppel och jag stod bredvid och tittade på. Vet inte riktigt hur det blev så...

Lyssnar för tillfället ihjäl mig på Lykke Lis Tonight. Fantastisk underbar låt!

Om att ana sommaren

Om att ana sommaren

Ibland när man glömt bort vad det är för mening med allt så kommer man plötsligt på det igen.

Crazy

Crazy

Den finaste hästen i världen! Från Karlskrona när Cilla tränade i söndags.

Förbannad

Idag är jag på riktigt uselt humör. Förbannad på det mesta och de flesta. Fan, vad såna här dagar suger. Ska snart gå och lägga mig för imorgon tänker jag vakna upp och vara strålande glad. Så det så!

Crazy

Igår träffade jag Crazy för första gången på jättelänge. Han har blivit så fin, så fin! Fick äran att rycka manen på honom eftersom Cilla påstår att hon inte kan. Med tanke på att han har blivit klippt senaste året så var det mycket man. Efter två timmar såg han äntligen normal ut.
Idag följde jag med Cilla och Crazy till Karlskrona när dom skulle träna. Crazy har verkligen utvecklats det här året och det gick jättebra för dom! Så kul att se! Bilder kommer snart! Fantastiska älskade häst...

Igår blev det grillning och intag av alkoholhaltiga drycker med Bine och Jessica. Så himla mysigt att kunna sitta ute på kvällen utan att frysa ihjäl. Dessvärre blev vi halvt ihjälbitna av mygg, så vi fick fly in ändå... Dom fattade tydligen inte att vi hade myggmedel på oss.. Vi åkte förbi Jessica en stund och begav oss därefter till Byttan. Jättefint har det blivit och det kommer nog att bli ett välbesökt ställe i sommar. Som vanligt fick jag guida taxichauffören hem till mammas hus. Man borde faktiskt få rabatt om man måste göra halva jobbet själv...

Göteborg




Carolina, den här är till dig! Snubblade över den och kom ju självklart att tänka på dig!

Om varfyllt äckel

Igår natt ringde jag nästan hem till mamma och talade om att jag höll på att dö. Sidan på min neremage höll på att ta livet av mig. Det känns fortarande, men i jämförelse så är det mycket bättre. Samtidigt så har jag fått mycket märkliga utslag i huvet. En hel koloni med varfyllda äckelsaker. Bine blev så faschinerad idag så hon tog kort på det! Vilket jag för övrigt inte kommer att lägga ut här... När vi stod på ett undangömt ställe i korridoren och Bine rotade runt i huvet på mig, utbristandes: vad äckligt, det är säkert fjorton stycken, dök ju självklart massa människor upp. Nu tror väl halva soc att jag har löss.. Jag kanske ska skriva en dementi på tavlan i lunchrummet...

Den 24 juni till 1juli blir det resa till Kroatien! Det ska bli hur jävla fantastiskt skönt som helst! För tillfället skulle jag kunna sova i flera veckor. Är det då i solen så skadar det ju inte att man blir lite brun under tiden.

Ikväll var jag och grillade med mor och far. Imorgon blir det grilla hos Bine och ölrunda på stan. På förmiddagen ska jag hälsa på Crazy. Jag började klippa gräset igår, men bensinen tog slut. Söndagen får nog ägnas åt att fixa resten av gräset. Väntar man för länge får man ju klippa om hela skiten...

C - om saknad

Inatt vaknade jag flera gånger och låg och funderade på hur jag ska gå vidare i vissa ärenden. Helt värdelöst... Jag skulle förmodligen hjälpa dom bättre om jag kom utvilad och pigg till jobbet..

Igår kväll kom mamma och pappa tillbaka till Sverige. Pappa ska stanna här ett par veckor nu. Efter jobbet idag bjöd jag hem mig själv dit. Käkade fisk, fikade och kollade flyg till i sommar. Pappa ska boka biljett till mig imorgon. Jag åker förmodligen i slutet av juni till i början av juli. Ska bli hur skönt som helst. Tänker bara ligga på playan och inte röra mig ur fläcken. Det skulle möjligtvis vara för att gå och köpa en glass då..

I helgen ska jag förmodligen åka och hälsa på Crazy. Det kommer att bli konstigt... Det var ett år sen olyckan nu och i sommar ett år sen han såldes. Sen dess har jag bara träffat honom en gång och det var i slutet av förra sommaren. Det man inte ser finns ju inte och det som inte finns kan man ju inte sakna.. Det går sakta, sakta men någon dag kanske jag faktiskt når fram.. Undra hur det känns?

Kämpar på med min detoxkur. Magen känns faktiskt lite bättre! I övrigt märker jag ingen större skillnad. Hyn är fortfarande hemsk och trött är jag ju jämt. Vem vet, det kanske händer ett under nu den sista veckan så det är lika bra att hänga i!

Dagen idag

Dagen idag:
alldeles för mycket att göra, folk ringer och skäller, mer att göra, vet inte vilken ände jag ska börja i, blir sittande stirrandes planlöst in i väggen, mer att göra... Går hem.

Om att skapa ett monster

Jag har skapat ett monster. Hon heter Bimbo och är en katt. Bimbos största intresse för tillfället är att vara ute i sitt koppel och att försöka rymma så fort någon öppnar dörren. Idag lyckades hon när jag skulle försöka smita ut med en stor bricka med fika. Hon skrek av glädje hela vägen till baksidan och det krävdes en hel del övertalning innan hon kom tillbaka till mig.. Jag måste köpa en lång lina så hon kan vara ute mer utan att jag måste gå efter med kopplet...

Karin har varit hemma från Tyskland i helgen. Igår blev det utgång med henne och Jessica från jobbet. Det var trevligt! Eftersom jag är en tant nu för tiden fick Magnus komma och hämta mig innan ett, då var jag jättetrött...

Magnus har tvättat taket med högtryckstvätten i helgen. Vilken skillnad det blev! Vem kunde tro att det var den färgen på taket! Jag har mest rensat ogräs. Kom på att jag nog ska göra nåt med landet/rabatten som vätter ut mot fältet.
Idag har jag gått omkring i bikini hela dagen och ser för tillfället ut som en gris. Fast fan vad skönt det var! Underbara svenska försommar!

Emil och Elwira var och hälsade på idag. Elwira körde vilse på vägen hit vilket förmodligen betyder att jag måste bjuda hit henne oftare! Emil var faktiskt ganska glad idag. I alla fall tills han fick syn på Magnus. Magnus kom hem i sin mc-mundering och Emil höll på att dö av skräck. Haha! Vi satt ute på en filt och fikade på bullar och kakor den mesta delen av tiden.


Om att spackla sprickor

Jag: Hej! Kan du hjälpa mig? Jag ska ha spackel till väggen.
Man i affär: Jaha, väggspackel då.
Jag: Ja, just det!
Diskussion kring vilket som var bäst och lättast att kladda på...
Jag: Ja, och så ska jag ha en sån där sak också.
Man i affär: En sak?
Jag: Ja, en sån där man kladdar ut spacklet med.
Man i affär: (suckar) Du menar en spackelskrapa?

Vad svårt det är att försöka inhandla saker som man egentligen inte vet vad det är utan att framstå som helt korkad...

Valborg är ingen bra helg om man har mitt jobb eller om man är ung och lite dum... Intoxer, misshandlar, våldtäckter.. Listan kan göras lång. Jag hoppas att ingen har gått sönder för mycket.

Kristianopel

Idag åkte jag och Magnus till Kristianopel och fikade. Kristianopel är en liten pärla, hur mysigt som helst. Fiket ligger precis i den lilla hamnen och är alldeles underbart! Jag satt och bläddrade i en inredningstidning medan jag satte i mig paj och kaffe. Fick ännu mer lust att få klar renoveringen. Nu  har jag tvingat Magnus att ägna helgen åt övervåningen. Vi får väl se hur bra det går...

I helgen åker mamma till Kroatien på dop. Min uppgift innan alla resor är att fixa hennes ögonbryn. Idag kom vi på den briljanta idén att det bästa ljuset fanns i bilen. Det slutade med att vi satt i bilen på grusgången i varsitt säte, lyssnade på Thåström och plockade ögonbryn. Fullkomligt normalt!


RSS 2.0