Om dåliga dagar

Det här är ingen speciellt bra dag. Det har varit ok på jobbet, mycket men ok. Jag gillar när det händer saker hela tiden. Det beror kanske snarare på att jag är trött. Låg vaken i natt och läste Shantaram. Bra bok förresten.
Nä, som sagt, inte nån speciellt bra dag...

Sent!

Klockan är nästan halv elva och jag är vaken! Hur fan kommer det att gå imorgon...

Ikväll när jag var ute och gick var det så mörkt så man blev yr i huvet av att bara ha pannlampan. Svart med en guppande ljusboll liksom.

Dagens eloge till Jonathan som har fått spendera hela kvällen på jobbet. Jäklar ungar ibland! ;-)

Natti & sov gott!

Om att vara vilse

Idag gick jag upp, åt frukost, kollade en stund på tv, blev kanontrött och somnade några timmar igen. Den där tuppluren efter frukosten är verkligen hur skön som helst. Fast ärligt, hur stort behov kan man ha av den egenligen?

Åkte hem och hälsade på mamma, Anders och Emma en stund. Tubbe har nog alla np-diagnoser man kan komma på. Hyperaktiv, förvirrad och totalt oförstående inför sin egna storlek (särskilt på huvudet) och sin vikt. Samtidigt är han alltid så glad, så man kan inte bli arg på honom.

Skulle vara lite duktig och springa en runda innan det blev mörkt. Det gick åt he...e. Orkade verkligen inte lyfta på benen. så mer än halva rundan gick jag. På hemvägen skulle jag gena genom skogen. Problemet med min totala avsaknad av lokalsinne visade sig genast. Tidigare har jag bara gått den vägen från andra hållet, från huset. Nu hittade jag inte en enda stig, utan fick slå mig fram bland riset och alla vattenpölar. Jävla skog...

Imorgon är det måndag igen och jag har inte haft nån måndagsångest hittills på hela året!

Om att börja skriva igen

Har helt enkelt inte haft lust att skriva nåt på några dagar. Inte för  att jag har haft nåt att skriva om heller. Har mest jobbat och sovit känns det som.
Var på fest med bup-gänget igår. Det var jättetrevligt, men det känns att man inte jobbar där längre. Som att man inte hör hemma på nåt sätt.  Dom jag vill träffa (Mimmi och Mathias) träffar jag ju ändå liksom. I alla fall var det lekar/tävlingar, pizza och alkohol. Fick en jättefin avskedsblomma och ett diplom för "social och galen". *stolt*
Peter hade nån alkoholiserad utläggning om att jag var som en lillasyster och att han skulle döda den som rörde mig. Efter ett tag kom han på att jag är 27 år, har sambo och att han är ute typ tio år för sent. Gulligt tänkt i alla fall!

Idag har mamma, Anders, Emma och hundarna varit här och hälsat på. Turbo har verkligen damp + att han måste vara nåt av det osmartaste som finns. Jag älskar honom för det! Han dundrar in i allt med sitt alldeles för stora huvud och ser så där charmigt oförstående ut. Diesel ligger mest i soffan och försöker se söt ut. Anders och Emma har köpt ett jättefint hus! Längtar till i början på april när dom har flyttat in så man kan åka och hälsa på!

Skitdag

Har inte så mycket mer att tillägga... Skulle väl vara att filmen igår var ok. En trea typ.

Johnny x 2

I förmiddags var jag inne i Kalmar och shoppade loss på Maxi. Brödbullar i alla dess former och tillhörande pålägg. Eftersom jag just nu är besatt av "Hurt" med Johnny Cash så spelades den på högsta volym både dit och hem. Du hade helt rätt Bine, det är grymt!
Var tvungen att sova en stund när jag kom hem. Jäkla förkylning. Mår som sagt inte dåligt, men är grymt trött. Precis som alltid annars alltså...

Nu har Gunilla, Therese, Rickard, Mathis och Rasmus varit här. Kul att träffa alla som vanligt! Pojkarna lekte med katterna. Eller ja... Mina katter fattar inte riktigt hur man gör när man leker, men dom gjorde ett gott försök.  Vi mer  vuxna fikade på massa mackor och kaffe.

Snart blir det ännu en trip in till stan för att gå på den nya Johnny Deppfilmen med Bine. Han är ju så bra (fin)! Hoppas jag kan undvika att snora, hosta och nysa alltför mycket...

Vårkänslor

Igår sken solen och jag och Maria hade 27 grader på vårt kontor. Det är nåt allvarligt fel på vår luftkonditionering. Det positiva var att man fick massa vårkänslor. Dom försvann så fort man stack näsan utanför ytterdörren och insåg att det var en ny istid på väg...
Åkte från jobbet vid lunchtid och ut till Bine. Hon stod vid spisen som en duktig hemmafru och hade maten klar. Sötnos! Eftersom vi var inomhus så höll vårkänslorna i sig och vi bestämde att det nog var tvunget att firas. Kvällen bjöd sen på gin och tonic på färdigtorpet och goda drinkar inne i stan. Satt en stund på Mollys och en sen på Lilla puben. Fick som vanligt ha personlig guidning när taxichauffören skulle försöka hitta hem till mammas hus. Hur svårt kan det vara? Kalmar är faktiskt inte så stort!

Idag har jag fikat med Mathias och Hilding. Emma var hemma och hade egentid. Hildning är den perfekta fikabebisen. Han var glad precis hela tiden. I typ en halvtimme satt han och lekte med en sked och resten av tiden grejade han med sina leksaker, käkade och glodde på folk. Sötnos!
Blev upphämtad i stan av Magnus och eftermiddagen har mest gått åt till att sova, snora och käka middag. Har fått en grym förkylning. Mår toppen, men är snorig som tusan.
Imorgon kommer Gunilla, Therese och barnen hit. Ska bli kul att träffa dom!

Alla <3 Dag

Idag blev det en tur till Jönköping med finkostymen på. Förhandlingarna gick bra, tror jag. Nyttigt att sitta med nångång innan jag hamnar där själv. Jag och Jonathan käkade inne i stan innan vi tog en tur runt a6. Tyvärr jobbade Anders idag, så han fick jag inte träffa. Som tur är kommer dom till Kalmar nästa helg! *saknar* Jonathan körde upp till Jönköping + ut ur stan på vägen hem. Det spelar liksom ingen roll att Jönköping inte är en så stor stad, jag blir alldeles paniksnurrig ändå. När jag och Bine var på vår roadtrip i samband med vår uppsats när vi pluggade fick vi alltid byta av när vi närmade oss en stad. Jag vägrar helt enkelt att köra där.

Är grymt trött nu, trots att den mesta tiden bara gått åt till att sitta stilla i en bil. Imorgon har jag besök inbokade på morgonen, men sen är planen att jag ska kunna stämpla ut vid lunch och åka och få mat hemma hos Bine. Hon är ledig imorgon och agerar duktig hemmafru! <3

För övrigt är Alla hjärtans dag en kommersiell skitdag!

Om vardagslyx

Idag blev min dag inte alls som jag hade räknat med. Istället för lite sansat skrivande på förmiddagen blev det till att sitta på polisen för att därefter rusa iväg till diverse möten och först framåt eftermiddagen få i mig den första gnuttan mat. Inte ens mina traditionella fruktstunder har infallit som planerat... Jag klagar inte, jag gillar verkligen när det är fullt upp. Nackdelen är bara att jag blir ännu mer förvirrad än vanligt... Hur det nu är möljligt...

Imorgon bär det av till Jönköping och kammarrätten. Även fast jag inte kommer att behöva öppna munnen är jag lite nervös. Jag gillar inte konstiga, strikta happenings som jag aldrig varit med om tidigare.. Skjortan och finbyxorna hänger på galgen i sovrummet och väntar (fy fan). Ler varje gång när jag tänker på Jonnies uppdelning av passagerare till bilarna (haha)...

Idag när jag kom hem från jobbet hade Magnus lagat mat och korkat upp vinet. Fram för vardagslyxen! Till på köpet börjar den nya säsongen av Greys anathomy idag! Kvällen kan inte bli bättre!!

Om att nästan dö

Eftersom jag är förtidsdement så glömde jag att boka träningen igår och idag var det såklart redan fullt. Jag var verkligen sugen på att röra mig, så istället gick jag äntligen och köpte en pannlampa. Här på landet är det svart som i graven när jag kommer hem från jobbet, vilket gör det väldigt svårt att springa/gå utan att slå ihjäl sig. Lampan fungerade utmärkt, men nåt vidare kul är det ju verkligen inte att springa... Känner mig dock väldigt duktig efteråt! Var tvungen att köra samma runda med bilen för att se exakt hur duktig jag var. 4,6 duktig var jag. Inte så långt, men jag dog nästan i alla fall!

Jonathan har skrämt upp mig angående förhandlingarna vi ska på i Jönköping på torsdag, så idag efter jobbet var jag tvungen att gå och köpa en skjorta. Jag hatar att ha på mig skjortor! Känner mig instängd och alldeles för proper. Jag gillar att gå omkring i mina halvslafsiga kläder... Nu blir det i alla fall svarta byxor, skjorta och inga converse..

Bine-hjärtat ska börja jobba på förvaltningen, fast på barnsidan! Det kommer att innebära att det bara är två dörrar och lite korridor mellan oss! Blir jättekul! Eftersom vi inte redan ser varandra/pratar jämt... <3

Helg

Så har en till helg gått. Det är lite läskit när man tänker på alla dagar som går och aldrig kommer tillbaka...
Igår var jag och Magnus inne i stan och Magnus shoppade jättefina kläder. Jag blev lite avis och var tvungen att impulsköpa en t-shirt bara för att. På kvällen skjutsade jag in Magnus + vänner till bowlinghallen och sen drog jag vidare ut till Bine och Martin. Fick massa god mat och godis etc medan vi låg i varsin ände av soffan och höll på att skämmas ihjäl till Melodifestivalen. Eller ja, vissa nummer i Melodifestivalen.

Idag har jag varit och firat Emils ettårsdag. Över en månad försent... Han fick en båt som man ska ha i badkaret och efter det var vi polare!! Det har tagit ett år, men äntligen är vi vänner! *ler stolt* Fikade på mumsig paj och skvallrade med Elwira några timmar. Mycket som hinner hända på några veckor!
Köpte lite nya växter till kontoret på vägen hem. Mitt mission att få det hemtrevligt där börjar nå sitt mål. Nu har vi både tavlor och växter!

Pratade precis med Anders. Han och Emma har köpte hus som dom flyttar in i första april. Det låter jättefint! Nybyggt på landet med stall och hagar. Hundarna får massa plats att springa omkring på och hästen kan flytta hem. Katten och ormen får följa med dom åxå, även att Anders inte är överförtjust i Lilla väs.
Anders: "Jag ringde hem till mamma och pappa och berättade att vi köpt hus och dom blev inte hysteriska. Vet du vad det är för fel på dom?" :D

Surrender

Så var det med det...

Om besvikelser

Igår gick verkligen allt åt helvete, inte ens ett blogginlägg kunde jag skriva utan att datorn ballade ur. Har sovit kasst nästan hela veckan. Massa mardrömmar, dyngsura täcken mm. Riktigt otrevligt.
Det är snart två veckor sen jag började minska nu. Det känns som att det kommer att gå åt helvete. Jag har bestämt mig för att ge det veckan ut, men blir det inte bättre än såhär så ger jag fan upp. Jag ville så gärna att det skulle funka den här gången...
Nu kom Magnus hem med gyrosrulle, så mer bloggande kommer senare.

nu jävlar

Orkar jag inte skriva ett nytt inlägg för mitt gamla försvann på internethelvetet, inte ens det här skriver jag själv.

Om trötthet

Åkte till Linköping med Jonathan igår efter jobbet. Den här gången körde vi vanlig skön bil, så resan var avsevärt mycket bekvämare än sist. Sträckan mellan Kalmar och Linköping måste dock vara en av de tråkigaste.. Bodde på helt ok hotell. Jag hade fått ett "ladiesroom". Det enda som skilde det mot ett vanligt var en badrock och ett par tofflor..
Var ute och käkade och drack nån öl på kvällen. Kan inte påstå att jag hann se nåt mer av staden än en jättelång kyrka. Upp i ottan i morse efter en hemsk, hemsk natt full med mardrömmar och svettigt täcke för hämta killen som själva resan handlade om. Var tillbaka i Kalmar i eftermiddags och sen dess har jag varit helt färdig av trötthet och illamående.

Nu är det dags att ta katten i hampan och släpa med honom till sovrummet och sova! Haha, tänk om det kunde vara så nångång och inte som det alltid är annars; Sesam "Plåstret"  Walter...

To the moon and back

Idag har jag suttit och skumpat minibuss till Linköping, suttit på jätteintressant möte och sen skumpat hem igen. Trots allt tycker jag att det var värt resan. Imorgon eftermiddag blir det åter en tur dit, men då blir det övernattning innan det bär av hem igen. Det är en hel del resande i det här jobbet, men eftersom jag tycker att det är ganska trevligt att åka bil och se nya saker så känns det helt ok!

Körde en snabbsolning innan jag åkte hem till Sandvik. Dels för att mjuka upp min onda nacke, men främst som ett led i min kamp mot finnarna. Dom jävlarna! Nån som har något bra mirakelråd?? Dom bor främst i nyllet, men även några på ryggen och det är verkligen grymt vidrigt! Jag har aldrig haft några speciella hudbekymmer tidigare, men senaste året har varit katastrof och det verkar bara bli värre...

Det var många tjejer som fortfarande var slitna efter helgens bravader idag! ;-) Det kändes skönt att kunna stoltsera med sitt otroligt vuxna beslut att hoppa alkoholen i lördags! Hihi Bine jag ler då och då när jag tänker på dig och din fallaffel!

Snart måndag!

Hade sett fram emot att träffa lilla Hilding idag, men Mathias dök upp till vår fika själv. Hilding hade levt rövare hela förmiddagen och däckat precis innan dom skulle gå. Trevligt att snacka skit med Mathias i alla fall!
Gick på stan och köpte ett par nya jeans sen. Mina svarta som jag älskat mer än allt annat råkade ju spricka nu nån dag. Hmm, undra vad det berodde på... Hittade ett par billiga som förhoppningsvis håller en liten stund. Shoppade en jätteblå kofta åxå. För en gångs skull nåt som inte är svart!

Försöker panikelda lite för att få upp värmen i huset. Det börjar nog gå ganska bra! Längtar tills imorgon när det är måndag igen. Man skulle väl kunna säga att man tycker rätt bra om sitt jobb då! Ska ta med lite tavlor som jag och Mia ska dekorera vårt kontor med. För tillfället kan det inte se så mycket tråkigare ut. Jag vill ha massa mer växter och ett fruktfat åxå. Och tulpaner! Undra hur allt ska få plats, vi är ganska trångbodda..


Om att må bra

Vilken härlig, ovanlig känsla att vakna upp och veta att man varit ute kvällen innan, men ändå må så attans bra! Vi träffades hemma hos Mia på kvällen, jag, Marie och Bine. Mia hade lagat underbart god fisk som vi fullkomligt proppade i oss för att därefter skölja ner det med massa godis. Brudarna drack vin i stora mängder och jag drack en eller annan liter cola. Jättemysigt med underbara människor!
Drog in till stan och möttes av hur mycket folk som helst. Till Harrys var det över en timmes kö, så det la vi ner ganska snart (efter att Marie och Mia gjort ett allvarligt försök med vakterna medan jag och Bine stod långt bort och skämdes). Det blev en runda till O´learys istället. Jag gillar inte det stället egentligen. Mycket smått och märkligt folk. Jag stannade bara en stund och sen körde jag hem.

Idag vaknade jag vid nio och var pigg som en lärka! Katterna har sovit hos mig i sängen hela natten eftersom det var måttligt iskallt i huset inatt. Jag hade inte hunnit elda nåt och temperaturen föll. Nu blir det en tripp in till stan och möjligtvis träning senare. Eller mys i soffan...

Aj...

Jag har grym träningsvärk och helvetisk bakfylla. Båda sakerna är självförvållade, men trots det tycker jag lite synd om mig själv. Träning ska bygga upp och alkohol bryta ner, men dom gör fan lika ont båda två.

Igår efter jobbet och lite piff träffades vi på Pipes. Närvarande var jag, Sandra, Stella, Marie, Johathan och Daniel. Daniel har haft en vit månad och pratat om den här kvällen ungefär lika länge. Efter några timmar och en del öl senare gick vi vidare till Mollys och därefter till Harrys. Ganska mycket folk ute, men inga som jag kände. Eller var jag bara blind.
Hade lovat mamma att inte åka svarttaxi, så som en duktig och ansvarsfull dotter ringde jag efter en "riktig". Det var ingen höjdare det heller. Han hade aldrig hört talas om min mammas gata, så istället försökte han köra till det som lät mest likt och som han visst var det låg. Där bodde inte jag... Efter en alldeles för lång nattlig sightseing kom jag till slut hem och rasade i sängen.

Idag har jag sovit, ätit godis och tittat på tv. Om ett par timmar ska jag hem till Maria och äta mat tillsammans med Marie och Sandra. Dom pratade om en eventuell utgång efter det. För min del blir det en väldigt nykter eventuell utgång i så fall.

Imorgon blir det fika med Mathias och en tänkt telefonuppdatering på vad som har hänt i folks liv medan jag haft min grymt osociala månad.

RSS 2.0