Semester

Första dagen av fem veckor... Idag har jag sovit, panikklippt gräset (gick i min egna värld som vanligt och klippte rätt in i en nässelbuske), packat, städat, shoppat nödvändigheter (kol, böcker) och käkat med Mimmi. Förmodligen har jag glömt att packa ner massa saker, men det är liksom jag. Skulle jag nångång ha med mig allt jag borde vore jag förmodligen sjuk. Jag har liksom fått acceptera att jag är grymt disträ och glömsk.

Flyget går vid 07.40 från Kalmar imorgon, via Stockholm och vidar till Split. Tydligen har vädret skärpt till sig där nere nu och det är jättevarmt. Passar perfekt med tanke på att min största ansträngning kommer att bestå i att sola. Jag har funderat på om jag är för gammal för att köpa en jättestor, uppblåsbar krokodil.. Jag har alltid velat ha en sån! Fast med tanke på mina narkolepsi-drag skulle jag förmodligen flyta iland i Italien eller drukna halvvägs... Kanske ingen krokodil trots allt. Fan...

Jag drömmer konstigt. Antlingen är jag jagad eller vilse. Inatt var jag vilse på väg till Vetlanda. Undra vad jag skulle göra där... Jag brukar vakna framåt fyratiden och konstatera att det är ljust. Varje gång tror jag att det är morgon och varje gång är det lika skönt att somna igen.

Så, happy holiday! Jag ska försöka ta lite kort och lägga upp.

Om önskningar

Jag önskar att jag kunde ta lite av det som gör ont, ta över, göra det lite lättare. Det gör ont att veta att du lider, men det gör ondare att inte kunna göra något. Det här är ett hårt år. En sommar där regnet ackompanjerar tårarna. Alla vet att det kommer en höst, men för vissa är den redan här.

Två dagar kvar

Tillbringade den mesta tiden av gårdagen sovandes. Himlans trött man kan bli av lite partajande. På kvällen var det dags igen, denna gången hos Elwira. Fyllde på rosétarmen, käkade alldeles för mycket onyttigheter och snackade skit. Jättetrevligt! Emil och jag har gjort stora framsteg! Igår både pratade han med mig och satt bredvid utan att få panik! En gång hämtade han i för sig mina skor, gav mig en hejdå-kram och tyckte att jag skulle åka hem... Men ändå! *stolt*

Idag har jag köpt "dåligt-samvete-leksaker" till katterna för att jag kommer att lämna dom en vecka. Tyvärr fattar inte mina djur att man ska leka med dom jätteroliga små råttorna.. Det är tacken det..

Midsommar



Vi satt utomhus och käkade förrätten. Bara för att man ska liksom. Resten av kvällen tillbringades inomhus med ännu mer mat och ännu mer dricka. Rullade hem framåt nattkvisten.

Happy Midsommar!

Nu bär det av till mamma för lunch, senare till Mia för lite midsommarfirande med tjejerna!

Om att ha fel

Ibland är man så övertygad om att någon är på ett visst sätt, att den bilden man har av personen är den sanna. Eftersom det egna yttre och inre sällan stämmer överens så borde jag ju veta att det faktiskt inte alltid är så. Jag brukar tro att jag är ganska bra på att läsa av människor, men ibland har jag verkligen så jävla fel. Och ibland är jag så jävla glad för det. Dagens rätt är alltså att ha fel. Eller... Ja, va fan...

Semester

Det kom, det gör det alltid, och det suger. Jag undrar när man vet att det är borta, för alltid liksom. Man överlever, det gör man varje gång, men det tär. Trött. Ska sova snart. Det är bra; mat och sömn. Det underlättar och jag gör allt som underlättar.

Kollade fotboll med Jessica och Bine på O´learys igår. Trevligt som attans att träffa tjejerna och matchen var ju kul i ungefär två minuter. Fan... Nu ska jag smygheja på Kroatien!

Varning för ras

Den här veckan borde vara hysterisk på jobbet. Egentligen är den det också, men jag får ingenting gjort. Sitter mest och väntar på en reaktion, ett ras, ett vadsomhelst. Det är läskit att känna att man befinner sig på gränsen och inte vet om det kommer eller inte.

Jag och Jessica har en otroligt smart diskussion på msn:en om huruvida man kan gå ut och kolla på fotboll imorgon utan att ha bokat bord... Tur att ingen "hör" oss... Sen passar vi på att spy lite galla över den nya utredningsmetoden på jobbet. Den är säkert jättebra på alla sätt och vis, men damn vad mycket jobb att lära sig.

Kollar noga in värderprognosen inför fredag. Än så länge ser det ok ut! Tänk om det för en gångs skull kunde vara en solig och fin midsommar. Vad underligt det skulle kännas!

Hultsfred -08



Jessica och jag!

Hultsfred -08

I lördags smygstartade semestern och i lördags var det Hultsfredsfestivalen. Det hängde liksom ihop på nåt sätt.
Jag och Jessica körde igenom dom småländska skogarna, förbi små samhällen med hemska minnen och nådde ett gytter av härligt glad och avspända människor. Trots att Sverige förlorade i fotbollen (vilket förövrig var stämning att se på Hawaii tillsammans med tusentals andra) och trots att Linkin aldrig dök upp så var det en bra dag/kväll/natt.
Vi hann se Get cape. Wear Cape. Fly., Ane Brun, The Donnas, Tingsek, Takida, Lykke Li och två låtar med Håkan, plus massa annat! Myste mest runt, käkade massa gott, pratade med trevligt folk och hörde underbar musik. <3

Paniksov igår. Kravlade upp vid ettiden, var vaken en stund, sov, läste och gick och la mig för natten. Det är ansträngande att ha kul!
Fotboll med jobbet på onsdag, midsommar på fredag, vin med Elwira på lördag och följa med Cilla och Crazy på träning på söndag. To be continued!

Dagens prognos

Idag säger vädret att det ska blir ett vitt moln med en sol bakom på lördag!
Två dagar till Hultsfred, sju dagar till semestern, åtta dagar till midsommar, tolv dagar till Kroatien etc... Det känns som att det går åt rätt håll! Nu börjar för övrigt andra halvlek i Kroatien-Tysklandmatchen.

Nedräkning

Trött, så trött.. Det är mycket nu och samtidigt ingenting. För vad är alternativet till att inte orka? Det finns helt enkelt inget.
Att träffa kloka människor gör mig trött, men att inte träffa dom är värre. På längre sikt, man måste se det på längre sikt var det någon som sa. Jag undrar hur dom blev så kloka..

Förra veckan var en fyradagarsvecka. Likaså denna och samma med nästa. På fredag åker jag till Jönköping och firar Emmas student och Anders födelsedag. Det blir på flexen. Flex är bra.
Lördag är vikt åt Hultsfred. På väderkartan har det gått från ett svart moln med regn under till ett svart moln utan regn till ett vitt moln. När vi väl är framme på lördag så satsar vi på strålande sol. Det blev en endagsbiljett. En försmak på semestern, ett andningshål.
Nästa vecka har jag tvåmiljoner besök. Jag fasar redan nu. Som tur är blir utredningarna som måste vara klara innan semestern klara denna veckan, så nästa blir vikt åt ett evigt flängande. Fast det är ju det som är roligast, att träffa dom!

Idag kom jag och Jacqueline på att vi har bulimi + demens. Vi hetsäter, men glömmer att spy. På tal om det borde jag gå och göra yoga. Aj löv jåga!

Varför???

Varför sparas inte kommentarer som jag skriver? Varken här eller på andra blogg.se sidor. Fan, så hemska är dom väl inte!?

För övrigt så älskar jag min poweryoga! Den är grym!
Bine sitter hemma och pendlar med pendeln och messar svar om mitt liv till mig. Så himla praktiskt; en alldeles egen Saida! (undra hur det stavas..)

Kristianopel



Sveriges nationaldag firades i Kristianopel.

Om en helg

Jag har inte kommit in på min blogg på ett par dagar.. Vad har då hänt sen sist..
I fredags var jag och Magnus i Kristianopel. Fikade och gick omkring i den superpitoreska lilla byn. Det är nog ungefär världens bästa utflyktsmål! Jag köpte ett kubb på vägen dit. När vi kom hem och spelade kubbet blev jag grymt utklassad, så nu hatar jag kubb. Jävla skitspel...

Igår fyllde Magnus år. Fikade, låg i solen och grillade. Drack rosé och öl och kollade på fotboll. Ungefär sånt som man ska göra på sommaren! Det har varit grymt fint väder den här helgen så jag kämpar på med solbrännan.

Idag på förmiddagen kom Carolina hit. Vi satt på en filt i gräsmattan och käkade fruktsallad och glass. Toya betedde sig som en damp-hund. Trots värmen for hon runt som en tok. Åkte med dem till Vita sand och fikade lite till med Carolinas föräldrar. Gick sen tillbaka längs med vattnet och stugorna. Det är verkligen sommar när alla stuggäster har återvänt, kiosken har öppnat och det ligger folk vid alla små bryggor.
Åkte hem till Bine sen och blev spådd av Lisa. Det var interessant. Lisa var mycket konfunderad... Trots att hon la om tre gånger blev det likadant. Det är väl så det är just nu, så det stämmer ju bra. Tyvärr var Lisa tvungen att åka hem, så vi hann inte gå in på så mycket. Det övergripande kaoset kunde vi ju dock konstatera. Jag och Bine satt och lekte med pendeln som Lisa lämnat kvar. Det var åxå kul!

Nu känns det som semester och jag har inte alls lust att jobba imorgon.. Jag vill bara ligga i en solstol och dricka rosa drinkar, kolla på fotboll och träffa folk. *längtar*

Föräldrar

Föräldrar

Mamms och papps

Om vänner

Jag saknar Bine på jobbet. Hon har varit sjukskriven i en hel evighet och kommer inte tillbaka förrän på måndag. Jag saknar att ha någon att berätta alla små obetydliga händelser och stora gigant-saker för. Att smita in till någons kontor och ha fruktstund och att någon pratar förstånd med mig när hjärnan slutat att fungera. Något som däremot är bra med att Bine är sjukskriven: hon kan sitta vid datorn vid precis rätt tid och lyckas boka in Coldplay-biljetter till oss! Ska blir sjukt kul!

Idag tog jag och Annika ut vår friskvårdstimme. Vi åkte och käkade pizza och gick och kollad tatueringsmotiv. Jag tror inte att det är det som är tanken med friskvård, men med tanke på att vi borde ha typ tusen timmar innestående så tyckte vi att vi fick göra så. Det var ju friskvård för själen! Annika hittade en supersöt typ älva/ängel som hon vill ha. Vi hade samtidigt enormt roligt åt "vad som vore högst olämpligt att tatuera med tanke på vårt jobb". Det fanns en del.

Jag och Magnus var hemma hos Fredrik och Hanna efter jobbet. Dom har renoverat sitt hus och det har blivit sjukt fin! Fick en släng av inspiration som vanligt. Tyvärr brukar den gå över innan jag hinner sätta planerna i verket... Magnus och jag måste vara världens söligaste människor när det gäller renovering! :D

Sen sist

Jag har helt enkelt inte orkat sätta på datorn hemma på några dagar. Det har blivit mycket skrivande på jobbet och tanken på surret har inte lockat mig till vidare surfande hemma.

Sommaren har kommit på riktigt nu känns det som. Igår var jag röd, idag är jag självlysande. Det är samma sak varje år, att man aldrig lär sig. Igår låg jag i trädgården med en bok i stort sett hela dagen. Jag, Mia och Jessica skulle ut på kvällen och vi tänkte att röd är ju i alla fall bättre än vit.. Idag när jag kom hem var jag ju tvungen att lägga mig på en filt och ta igen mig. Och bättra på den röda färgen. Satan vad det svider och kliar nu!
Bine var förbi med hundarna idag. Vi låg under äppelträdet och drack jordgubbssaft. Det är en trevlig aktivitet.

Saker att göra när man inte vet vad man ska ta sig till: möblera om i rabatten, fundera på hur man vet vad som är blommor och vad som är ogräs, göra om sandlådan till en rabatt, fundera på varför blommorna där ser olyckliga ut...

Om tre veckor är det semester. Jag är stressad.

RSS 2.0