Frånvaro

Alla är jättepositiva och glad för min skull angående nya jobbet! Själv lever jag i nån skum dvala och fattar ingenting. Peter berättade om nåt han läst som handlade om att sätta sig ner och vänta på att själen hinner ikapp kroppen. Det är kanske det jag behöver göra. Jag ringde precis till min kommande närmaste chef och kollade vilken tid etc jag skulle dyka upp. Inte ens efter det har det sjunkit in att jag faktiskt ska sluta här och börja där.

Positiva saker med nya jobbet: i stort sett allt
Negativa saker med att lämna gamla jobbet: jag älsker det/dom

Min tatuering ser för tillfället ut som en skadeskjuten skata med pälsproblem. Tycker att skorporna kan ramla bort snart, så den blir fin igen! Fast jag älskar den ändå! Nu är jag lite sugen på Diegos tanke om att sätta en likadan på andra sidan! Och så skulle jag vilja ha en blomma på handleden och en ranka på ryggen... Och när Magnus läser det här kommer han att bli vansinnig... Men du bejbi, det är bara tankar och önskningar!

Alla har åkt hem från jobbet nu. Tycker att det är lite taskit av dom att inte stanna kvar och underhålla mig... Om fyra timmar börjar Bonde söker fru. Undra vad jag ska göra till dess??

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det låter som om du drabbats av det typiska "mer-komplexet" som alltid infinner sig efter att man gjort en tatuering! Det är ju en sån kick, att man vill ha fler och fler och fler...

2007-12-12 @ 19:04:28
URL: http://seeegt.blogg.se
Postat av: Sländan

Jopp, det är ju så. Fast nu får det vara bra ett tag.. Men drömma går ju alltid!

2007-12-12 @ 22:13:37
URL: http://slandan.blogg.se
Postat av: smultris

men, skorpor redan???

jag får knappt några skorpor alls när mina grabbar klottrar på mig, det kan komma ytterst lite sista dagarna men absolut inte efter så kort tid som för dig...

Hoppas INTE du använder helosansalva?????

jukonsalva... eller allra helst bepanthen som är mästerligt vid läkningen...

Puss

2007-12-12 @ 23:14:31
URL: http://www.smultris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0