Fortfarande åt helvete

Nä, det är inte bättre idag. Trodde att lite sömn kanske skulle göra susen, men inte. När klockan ringde imorse var det bara upp till en ny jävlig dag.
Började nästan gråta så fort jag satte foten innanför dörren på jobbet och insåg att det snart var slut. Enda ljuspunkten idag var vår vanliga fredagstradition nu mera; Burger King. Inte för att det är gott, snarare för att det är vår grej. Jag och Tomas använde som vanligt våra rabatthäften, delade på meal och drack ur samma mugg med sugrör som Lady och Lufsen!

Åkte med Bine till Mio efter jobbet och kollade på möbler till deras nya hus. Vi blev behandlade som ett gift lesbiskt par, vilket var ganska roligt. Hittade massa fint, fast Martin måste ju godkänna åxå.
Följde med en runda runt huset. Det är så grymt fint! Allt nyrenoverat och tiptop! Lite avis, även att jag älskar vårt hus åxå...

Var och bokade tid för svalantatueringen idag. Diego hade en lucka för både mig och Mathias på onsdag. Nästa lediga tid var annars i april... Mathias problem just nu: vad han ska säga att han ska till sambon när han åker iväg på onsdag morgon och hur han ska kunna dölja den efteråt. Det känns som att han kommer att få uppenbara problem...
Jag är lite nervös åxå eftersom jag vet att Magnus är stor motståndare till detta. Till skillnad från Mathias så kan jag ju inte hålla käften, utan mailade och berättade. Håller tummarna för att detta inte slutar i skilsmässa och vårdnadstvist om kissarna... Den är ju sååå fin ju! <3
Kollegor i diskussion om patient: bla, bla, bla....
Jag: Jag är rädd!
Kollegor: Eh, va?
Jag: Tänk om Magnus hatar den!
Kollegor tittar konstigt: bla, bla, bla...

Ikväll när jag kom hem rymde Bimbo. Här på landet är det mörkt som i graven. Innan jag har lyckats låsa upp dörren,  baxa in mig själv och alla kassar/väskor, tända lampan och stänga dörren så hade hon dragit. Jag märkte ingenting, utan hängde av mig alla saker och gick ut igen för att hämta in ved. Hörde ett ynkligt mip-mip (Bimbo kan inte jama som normala kissar) och där satt hon i egen hög person. Hon verkade tycka att världen var himla spännande och nosade intresserat omkring. Jag fick panik och slängde mig över kattkräket och slängde tillbaka henne in i huset.
Jag vet att vi bor på landet, den enda vägen som går fram till vårt hus är en grusväg etc, etc men det är mycket hemskt som kan hända en utekatt vilket gör att mina är för evigt bundna till hemmet. Exempel på hemskheter: överkörd, uppäten, stulen, våldtagen av annan katt (sesam förmodligen av åkersork), slagen, kall, blöt, vilse... Ja listan kan göras lång!

Ska bosätta mig i soffan framför tvn resten av kvällen nu. Dricka lite vin och försöka att inte lipa hela tiden. Om inte annat så blir man så jävla ful!

Kommentarer
Postat av: smultris

du FÅR göra svalan för mig, så det så ;)

Jag ska oxå dricka vin, ta mig ett bad och sen leka med foton i ps... jo, så ska jag sniffa på mina nya foppatofflor, fan vad den plasten luktar gott.

2007-11-30 @ 21:02:55
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Sländan

Plast luktar godast! Dricket vin, kollar på tv och gråter om vartannat. Stabilt! ;-)

2007-11-30 @ 21:30:36
URL: http://slandan.blogg.se
Postat av: smultris

vi e stabila du och jag, som Dr Alban ungefär... fast inte lika svarta... eller jo fan, vi är svartare än vad han är...

Kraaam

2007-11-30 @ 22:49:05
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Sländan

Ja, det kan knappt bli svartare... Tur att man inte är så mörkrädd längre.

2007-11-30 @ 22:50:33
URL: http://slandan.blogg.se
Postat av: smultris

ohh, det är jag, men då får jag väl hålla i dig... när kommer du hiiiit????????

2007-11-30 @ 23:27:14
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Sländan

Fan, har precis gått i konkurs.. Typ tre dagar efter lönen kom... Jävla räkningar...

2007-11-30 @ 23:33:22
URL: http://slandan.blogg.se
Postat av: smultris

jag vågar inte betala mina, är rädd att pengarna inte ska räcka till ens... fan så uselt, vilket liv.

2007-11-30 @ 23:54:57
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Sländan

Fan, det verkar gå rätt bra för oss just nu...

2007-11-30 @ 23:59:28
URL: http://slandan.blogg.se
Postat av: smultris

det kan man ju verkligen säga ;)

2007-12-01 @ 00:09:39
URL: http://www.smultris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0