Hur du ger din katt medicin i tablettform


Steg 1
Ta upp katten och håll den på din böjda vänstra arm, så som man håller en bebis. Placera höger pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt på kinderna samtidigt som du håller tabletten i höger hand. När katten öppnar munnen, peta in tabletten och låt katten stänga munnen och svälja.

Steg 2
Ta upp tabletten från golvet och dra fram katten under soffan. Håll katten på din böjda vänstra arm och upprepa punkt 1.

Steg 3
Hämta katten från sovrummet och kasta bort den kladdiga tabletten.

Steg 4
Ta en ny tablett från förpackningen, lägg katten på vänster arm som tidigare och håll fast tassarna med vänster arm. Tvinga upp käkarna och peta in tabletten långt bak i munnen med höger pekfinger. Håll kattens munnen stängd och räkna till tio.

Steg 5
Ta upp tabletten ur akvariet och hämta ner katten från garderoben. Hämta hjälp.

Steg 6
Ligg på knä på golvet och kläm fast katten mellan knäna, håll i fram- och bakbenen. Bry dig inte om ifall katten gnäller. Din medhjälpare håller kattens huvud i ett fast grepp med ena handen samtidigt som han tvingar in en trälinjal i kattens mun. Släpp ner tabletten längs linjalen och massera sedan kattens hals häftigt.

Steg 7
Hämta ner katten från gardinstången och ta en ny tablett från förpackningen. Skriv upp att du måste köpa en ny linjal och laga gardinerna. Sopa upp skärvorna av den antika vasen och lägg undan dem så du kan klistra ihop dem senare.

Steg 8
Linda in katten i en stor badhandduk och låt medhjälparen ligga på katten med kattens huvud precis synligt under armen. Placera tabletten i änden av en sugrör, tvinga upp kattens mun, tryck ner sugröret och blås hårt i det.

Steg 9
Läs på förpackningen om tabletterna är skadliga för människor, drick sedan ett glas vatten för att få bort smaken. Sätt plåster på medhjälparens överarm och ta bort blodet från mattan med kallt vatten och tvål.

Steg 10
Hämta ut katten från grannens förråd och ta en ny tablett från förpackningen. Placera katten i ett skåp så kattens kropp är inne i skåpet men med huvudet utanför och stäng skåpdörren mot kattens hals. Tryck knäet mot dörren. Håll upp kattens mun med en dessertsked och skjut ner tabletten i halsen med en gummisnodd.

Steg 11
Hämta en skruvmejsel från garaget och skruva fast skåpdörren på gångjärnen igen. Lägg en kall kompress på kinden och kontrollera när du senast fick en stelkrampsspruta. Kasta bort T-shirten och ta en ny ur lådan.

Steg 12
Ring brandkåren för att få ner katten från trädet tvärs över gatan och be grannen som körde in i staketet för att undvika att köra över katten om ursäkt. Ta sista tabletten från förpackningen.

Steg 13
Bind ihop kattens framtassar med baktassarna med ett rep och bind sedan fast katten stadigt i ett av benen på köksbordet. Leta reda på arbetshandskarna och spänn upp kattens mun med en skiftnyckel. Tryck ner tabletten i kattens mun följd av en stor bit fläskfilé. Håll upp kattens huvud och häll ner en liter vatten i halsen för att skölja ner tabletten.

Steg 14
Låt din medhjälpare köra dig till akuten och sitt stilla medan doktorn syr din fingrar och underarmar och tar bort tablettresterna ur ditt högra öga. Stanna vid en möbelaffär på hemvägen och beställ ett nytt köksbord.

Steg 15
Ring till "Katternas vänner" och be dem komma och hämta katten och ring sedan djuraffären och fråga om de har en hund.



HUR DU GER EN HUND MEDICIN


Lägg tabletten i en skiva bacon. Servera.


Kommentarer
Postat av: anna

GAHAHA :3

2008-08-27 @ 16:22:41
URL: http://annajin.blogg.se/
Postat av: Åsa

"Bimbo är jättesnäll att ge medicin!" Eller hur... Hon avskydde mig när jag skulle pilla i henne piller...

2008-08-27 @ 17:27:00
Postat av: Louise

Haha, katter är helt värdelösa på att ta emot medicin! Särskilt Bimbo...

2008-08-27 @ 19:23:41
URL: http://slandan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0