Åsa

Idag fyller en alldeles fantastisk tjej år! Jag tror att jag gick i sexan eller sjuan när vi blev vänner. Dom kommande åren därpå satt vi ihop. Vi umgicks hela kvällarna i stallet (ibland även dagtid) och när vi kom hem pratade vi i telefon tills vi somnade eller övrig familjemedlem blev vansinnig. Vi hade egna gester och ibland eget språk som ingen annan förstod sig på. Detta kunde verkligen irritera folk, men vi brydde oss inte.
Livet har varit tufft sen dess och i perioder har vi knappt haft kontakt, med du är en av mina allra bästa vänner! Du kommer alltid att stå för mod och styrka och kärlek!



Kommentarer
Postat av: Josephine

åh :)

2008-12-11 @ 16:46:06
URL: http://juiiice.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad glad jag blir! Tack älsklingen!

Och det där med att vi sågs i stallet även dagtid... var det inte så att vi ringde varandra och bestämde när vi skulle skolka? Jag minns i alla fall att jag har förfalskat din mammas namnteckning!

Och angående gester... kommer du ihåg gesten som varnade för att den där pappan med en massa skägg var i närheten, vilket betydde att hans lilla äckliga son på typ fem år ("Får jag smeka dina lår? Får jag rensa fötterna på Hilton?") skulle plåga oss? :-P

2008-12-11 @ 17:10:14
Postat av: Sara.

hoppas du får en bra kväll:)

2008-12-11 @ 17:20:37
URL: http://gaddii.blogg.se/
Postat av: Sara.

hoppas du får en bra kväll:)

2008-12-11 @ 17:28:38
URL: http://gaddii.blogg.se/
Postat av: Louise

Haha, jag var hos hudläkaren och astmaläkaren hela tiden. Jag tror det var dom intygen du skrev på. Konstigt att ingen reflekterade över att min hy var helt normal...

Å nej, jag hade glömt bort skägget och hans vidriga lilla son! Han som var kär i dig och hatade mig! Hua!!

2008-12-11 @ 20:31:49
URL: http://slandan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0