Möss i olika former

I förrgår skulle Magnus laga mat. När han skulle ta fram stekpanna och gryta från grytlådan hittade han misstänkta svarta små musbajsar. I lådan under hade musen kalasat på såna där påsförslutare i plast. Lite renlig är han ju allt. Han äter i ena lådan och bajsar i andra. Mushelvete!

Idag skulle jag sno en glödlampa från en lampa vi har här i datarummet. När jag kikade ner i lampan såg jag nåt brun och läskit. Jag blev alldeles rädd och hämtade Magnus. Han konstaterade i sin tur att det var en mumifierad fladdermus.

Alltså; möss i grytlådan och fladdermöss i lamporna!! Ska det vara så här??

Igår efter jag varit hos frissan gick jag förbi Systemet. Jag får ju alltid visa leg och igår var inget undantag. Det som skilde sig var att hon konstaterade att jag inte var det minsta lik hon på bilden. Hon funderade en lång stund medan jag försökte förklara att det faktiskt bara var en ny frisyr och en ny färg. Att jag faktiskt hade gjort den precis nu och att hon kunde höra med frissan om hon inte trodde mig. Jag fick slutligen med mig vinet och kände många nyfikna blickar i ryggen när jag gick därifrån. Fredag eftermiddag och allt...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ni har väl brandvarnare? För jag har hört läskigheter när möss har käkat elledningar, och så börjar det brinna, och det vill vi inte!!!

2008-12-23 @ 13:08:38
Postat av: Louise

Visst har vi det! Jag har åxå hört det och det får mig att tycka ännu mindre om dom...

2008-12-23 @ 19:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0