Solfan

Idag när jag gick upp sken solen. Det kan ju tyckas trevligt, men det var det fan inte! Allt damm, skit och katthår syntes mer än nånsin. Det blev bara till att sätta igång och storstäda. Eller ja, damma och dammsuga i alla fall. Och tvätta lite.. Nu känns det lite bättre.

Jag är jätteduktig på att återvinna. Jag tycker att det är viktigt att vi är så snälla mot vår jord som det bara går. Allt är ju åt helvete, så då är det liksom vår skyldighet att göra nåt tycker jag. Som sagt är jag jätteduktig på själva sorteringen. Vad jag däremot är mindre bra på är att åka iväg till en återvinningsstation med det. Detta har lett till att istället för att ha en häst i stallet har jag en egen återvinningsstation. Någon gång då och då gör jag ett ryck och kör iväg med allt. Idag var en sån dag. Eftersom jag ändå skulle ut och rast Audin (söndagsaktivitet) fick soporna följa med. Bilen blev full... Nu är i alla fall stallet tomt och jag nöjd och världen kanske lite, lite gladare.

Haha, det bor världens roligaste mus i Bines hus! Igår fick jag åka iväg och köpa nytt ströbröd eftersom musen hade bajsat i det gamla (trots Bines tappra försök att ha allt i förslutningsbara burkar) och idag har musen snott Bines dvdfilmer. Hon messade förut och undrade om jag hade sett vart dom tagit vägen. Det har jag inte, men jag är övertygad om att det är musen som sitter i sin gömma och käkar ströbröd och kollar rulle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0