Om att känna underbara människor

Åkte hem till Jossan, Björn och Ludde idag efter jobbet. Jag och Jossan jobbade tillsammans på barnpsyk, men sen hon fick Ludde och jag slutade där har vi knappt träffats. Jag gillar verkligen Jossan och har saknat henne massor!
Det underbara med att hälsa på hos Josse och Björn är deras enormt avslappnade attityd. Detta plus deras sätt att kommunicera. Båda två är ganska mycket förvirrade och Josse har en benägenhet att försöka använda citat när hon tycker att det passar. Problemet med Jossan och citat är att hon kan ungefär halva. Resten hittar hon på som hon tror att det är. Det stämmer så gott som aldrig... Detta är faktiskt enormt kul! Att bara kunna sitta och lyssna på någras konversation och hålla på att dö av skratt är verkligen underhållning!
Ludde är en helt underbar unge. Inte alls konstigt med tanke på sina föräldrar och sin uppväxtmiljö. Han är glad och nyfiken och framåt.

Efter grillning och fika gick vi ner till Jossans granne, en fantastiskt söt 20-årig tjej som skulle på första dejten med en ny kille. Vi "tanter" kom, med vad vi tyckte, massa bra råd angående kläder, samtalsämnen och saker att göra. När vi gick därifrån var vi nog mer nervösa inför dejten är vad Camilla var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0