Roadtrip

Igår kom vi hem från Halmstad. Jag är fortfarande sliten som tusan.

Första bekymret vi stötte på på vår roadtrip var det där med packningen. Eftersom vi var tre stycken och faktiskt skulle vara borta i hela två nätter så var packningen STOR. Packningen var så stor så den knappt fick plats i Jessicas bil Peggan.. Vilken till vårt försvar faktiskt är liten. Resan dit gick bra och förutom vissa problem med att hitta hotellet inträffade inga större missöden.
Åkte direkt till Tylösand innan hotellet inne i Halmstad. Strålande sol och massa varmt! Bättrade på brännan ett par timmar.

Efter drinkar och vin på hotellet var vi ute och käkade och satt sen på en av alla uteserveringar. Då vi inte bara hade mycket packning utan även alldeles för mycket vin fick vi inhysa det i hotellets kyl... Minibaren var inte bara varm, den var även liten..

I fredags var det lite halvmolnigt så vi gick på stan. Halmstad är verkligen en jättemysig stad, men nåt vidare utbud av affärer var det inte.. Många stora kaffe botade baksmällan från gårdagen. Tilläggas kan ju även att jag och Jessica blev väckta tidigt varje dag av en smått hysterisk Mia som bara var tvungen att motionera även på semestern... På eftermiddagen låg vi i en park och slappade medan Mia var ute och joggade.

Marie dök upp från Kalmar på eftermiddagen åxå. Vissa var ju tvungna att jobba klart innan dom kunde åka... Minskade ytterligare på vårt vinförråd innan vi gick ut och käkade. Jättegod mat, men världens sämsta service som gjorde att vi lyckades göra oss ovänner med restaurangens ägare. Det slutade relativt lyckligt med att vi fick gratis efterrätt och avdrag på vinnotan. Resten av kvällen tillbringades på hotellets nattklubb. Det var rugbyturnering i Halmstad så hela hotellet var invaderat av rugbyspelare till vissa tjejers stora förtjusning. Jättetrevlig kväll, men jag var det som sussade sötast fortast.

Blev väckta i ottan även på lördagen.. Efter frukost gick jag, Mia och Marie en sväng på stan. Jessica gjorde det enda rätta och stannade kvar på hotellet och fortsatte sova. Alla förutom Mia var hur slitna som helst.
Skulle åka förbi Tylösand även på vägen tillbaka till Kalmar. Då dog Peggan (Jessicas bil). Avgassystemet gav upp hoppet om livet och släppte taget. Vi stod som fyra frågetecken i nåt slags ytterområde till Halmstad och tittade på henne (Peggan alltså). Inga händiga män fanns i sikte (dock två engelska mormoner), inga öppna verkstäder och Assistanskåren berättade hur dyrt det skulle bli om dom var tvungna att komma. Räddningen blev Jessicas pappa. Han fick sätta sig i bilen och åka till Halmstad och undsätta oss. Under tiden tryckte vi in oss i Maries bil och körde ner till stranden.
Hemfärden gick utan större missöden. Jag packade in mig hos Mia och Marie, Jessicas pappa lyckades hänga upp grejerna på Peggan med en ståltråd och sen sov vi i stort sett hela vägen hem (utom dom som körde förståss). Till och med Mia...

Allt som allt en skittrevlig liten minisemester med tjejerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0