Stunder i livet



I torsdags var vi alltså på konsterten. Ett fullsatt Globen med ett grymt band var verkligen mäktigt! Jag är jättenöjd! Efter några timmars jobb på förmiddagen, en lång bilfärd, några öl och en konsert stupade vi i säng efteråt. Vårt hotell (som valdes med tanke på en skral ekonomi) låg i Kristineberg och var... lite slitet. Helt ok budgethotell, men vi skrattade gott åt det många gånger! Färgen flagade, utsikten från frukostbuffén var tunnelbanan och Essingeleden...

I fredags strosade vi omkring på Söder, köpte öl bara för att vi kunde, tog kort på det och skickade till våra kollegor och shoppade lite till. Efter en visit hos Robert och Tina åkte vi och käkade massa god libanesmat. Gick en runda och drack billig öl innan vi hamnade på ett ställe vid Fridhemsplan (heter det så...) som enligt Robert och Tina varken var trevligt eller fint! Det blev dock helt ok!

Lördagen spenderades shoppandes. Det tog dock inte lång tid innan vi tröttnade på folk och istället åkte ut till Djurgården och drack öl med Robert och en kille jag glömt namnet på. Även han gammal Högsbybor förstås! Härligt att kunna sitta på uteservering i september och inte frysa! Kvällen spenderades åt att dricka öl och till slut hamnade vi på Kvarnen.

I söndags var vi ungefär lika slitna som hotellet. Varje frukost åt vi så vi höll på att spy, enbart för att det ingick och vi skulle slippa köpa så mycket mat... Så även i söndags. Efter frukosten åkte vi förbi Bines mormor. Där fick vi en jättestor frukost... Bines mormor är ascool! Hon är 91 år, mer ser inte ut eller beter sig som en dag över 75! Förra året kände hon för att lära sig att spela piano, så nu tar hon pianolektioner. Jag blir alltid så faschinerad över hur mycket vishet äldre människor sitter på. Jag försöker komma ihåg varenda klokt ord.

Bine är bra på att köra bil i storstäder. Jag är bra på att köra bil rakt fram på landsväg. Det var ungefär så uppdelningen såg ut! :-)

En helt underbar toppenhelg! Tack gumman för den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0